Aksomo palaidinė

Ruošiatės užsitarnautam vakarėliui? Tokiu atveju jums reikės tobulos vakarinės aprangos, kurią, beje, sudarys linksmybes mėgstanti aksominė palaidinė, džiazuojantis midi ilgio sijonas ir patogūs aukštakulniai. Svarbiausias Matildos patarimas: susikiškite palaidinę į sijoną aukštu juosmeniu, kad išryškintumėte savo taliją.

Subtilus žavesys

Norite itin paprasto (bet elegantiško!) aprangos derinio, kurį galėtumėte susikurti per kelias minutes? Tuomet tereikia investuoti į juodas kelnes, raštuotą aksomo palaidinę ir padidinto dydžio dirbtinio kailio paltą. Dėvėdamos tokį derinį, atrodysite pribloškiamai ir kartu subtiliai.

Kasdieniškai įspūdinga

Iš karto po darbo einate susitikti su draugais, bet neturite laiko užsukti į namus? Nesijaudinkite – mes jums padėsime. Raštuota aksominė palaidinė ir elegantiškos kelnės tiks darbo dienai, o atėjus vakarui, kelnes pakeiskite džinsais, kad atrodytumėte laisviau. Ir nepamirškite prieš išeidamos pasidažyti lūpų ryškiais raudonais dažais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją