Tokį „Vitas Gerulaitis Cup“ įvertinimą lėmė „Challenger“ serijos turnyruose dalyvaujančių žaidėjų nuomonė. ATP yra sukūrusi specialią reitingavimo sistemą, kuria naudojantis žaidėjai vertina įvairius turnyrų aspektus.

„Vilniuje vykęs „Vitas Gerulaitis Cup“ buvo išskirtinis visais aspektais: organizacija, infrastruktūra, paslaugomis žaidėjams, komunikacijos sprendimais“, – pažymima turnyro organizatoriams ATP atsiųstame laiške.

„Šis įvertinimas – svarbi žinia Lietuvos tenisui. Mes ilgus metus siekėme teisės surengti ATP „Challenger“ serijos turnyrą ir iš karto įrodėme, kad gebame dirbti puikiai, taip pat turime tokio ir net aukštesnio lygio turnyrams reikalingą infrastruktūrą, motyvuotą ir darbščią komandą. Ačiū žaidėjams, komandai, savanoriams, rėmėjams – be jūsų indėlio šio turnyro, vadinasi ir tokio įvertinimo, nebūtų. Labai tikiuosi, kad skambiai ATP scenoje debiutavęs Vilnius ir toliau išliks pasauliniame teniso žemėlapyje“, – sako „SEB arenai“ vadovaujantis Ramūnas Grušas.

Iš viso 2023 m. vyko 196 ATP „Challenger“ turnyrai 46-iose pasaulio valstybėse.

„Vitas Gerulaitis Cup“ Vilniuje esančioje „SEB arenoje“ buvo surengtas šių metų vasario 6-12 dienomis. Turnyro, kurio prizų fonde buvo 118 tūkst. eurų, čempionu tapo D. Britanijos tenisininkas Liamas Broady.

Didysis tenisas į „SEB areną“ sugrįš kitų metų vasario 3-4 dienomis. Čia įvyks Daviso taurės susitikimas tarp Lietuvos ir Sakartvelo nacionalinių rinktinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją