Atkakliausios kovos vyko iki 35 metų amžiaus grupėje. Čia nugalėtoja tapo Gitana Mėgelaitienė iš Klaipėdos. Dar kartą savo lyderės poziciją apgynė ir Beata Zykienė, kuri savo amžiaus grupėje iki 40 metų trečią kartą užėmė pirmą vietą. Įdomu tai, kad kai kurios dalyvės rinkosi jaunesnes priešininkes ir sėkmingai įrodė savo pranašumą. 43-ejų metų Tatjana Štukova šį kartą pasinaudojo galimybe žaisti jaunesnėje grupėje iki 35-erių metų ir užėmė trečią vietą.

Tradiciškai teniso mėgėjų turnyro metu vyksta dalyvių vakarėlis. Šį kartą po šeštadienio mačų prancūzų restorane St. Michel moterų laukė rožinis prancūziškas putojantis vynas, malonūs pokalbiai ir vieno geriausių Lietuvos mago Manto Wizard burtai ir staigmenos.

Po sekmadienį vykusių finalų, visų amžiaus grupių bei dvejetų turnyro nugalėtojos buv apdovanotos PC „Europa“ piniginiais čekiais bei „Teniso pasaulio“ atminimo trofėjais ir diplomais.

Moterų turnyras vyksta du kartus per metus nuo 2010 metų – lapkričio ir birželio mėnesiais. Per visą turnyro istoriją jauniausiai žaidėjai buvo 18 metų, vyriausiai – 75–eri.

Turnyro nugalėtojos:

Amžiaus grupė iki 30 metų:

I vieta – Laura Raupelienė
II vieta – Dovilė Kazlauskienė
III vieta – Eglė Visockaitė

Amžiaus grupė nuo 30 iki 35 metų:
I vieta – Ugnė Černiūtė
II vieta – Eglė Markelytė
III vieta – Tatjana Štukova

Amžiaus grupė nuo 35 iki 40 metų:

I vieta – Beata Zykienė
II vieta – Lina Drakšienė
III vieta – Agnė Babelienė

Amžiaus grupė nuo 40 iki 45 metų:
I vieta – Gitana Mėgelaitienė
II vieta – Rasa Aidukienė
III vieta – Lina Žilinskienė

Amžiaus grupė nuo 45 metų:
I vieta – Renata Steponkienė
II vieta – Vaiva Tylienė
III vieta – Ilona Radėnienė
Dvejetų turnyras:

I vieta – Eglė Markelytė ir Ugnė Černiūtė
II vieta – Rasa Aidukienė ir Agnė Babelienė
III vieta – Eglė Visockaitė ir Monika Sabaliauskaitė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)