P. Badosa pasitraukė iš kovos antrame sete varžovei pirmaujant 6:2, 1:0.

35-ą vietą WTA rikiuotėje šiuo metu užimanti tenisininkė pastaraisiais mėnesiais skundėsi nugaros skausmais.

Bet panašu, kad dėl sveikatos problemų ji pernelyg nesijaudino ketvirtadienį, kuomet iki vėlumos centriniame Vimbldono korte sekė S. Tsitsipo ir vietos publikos herojaus Andy Murray kovą.

24-erių favoritas iš Graikijos (ATP-5) antrame mače iš eilės sulaukė nuožmaus pasipriešinimo. 12 metų vyresnis jo varžovas (ATP-40) sugebėjo išsiveržti į priekį 6:7 (3:7), 7:6 (7:2), 6:4, kuomet turnyro organizatoriai nusprendė dėl vėlyvo laiko pratęsti kovą penktadienį.

Dvi dienas truko ir lietaus stabdytas pirmojo rato S. Tsitsipo mūšis su austru Dominicu Thiemu (ATP-91), kuris buvo vienodai bekompromisis – graikas laimėjo tik po penkių setų grumtynių ir dramatiškos kulminacijos 3:6, 7:6 (7:1), 6:2, 6:7 (5:7), 7:6 (10:8).

P. Badosą su S. Tsitsipu sieja romantiniai santykiai, užsimezgę šiais metais.

Vimbldone ispanė suglumino žurnalistus, vienoje spaudos konferencijoje prakalbusi intymiomis temomis.

„Žiūrėjau Australijos pirmenybių finalą, kuriame žaidė Stefanos. Vėliau tą naktį sapnavau jį – keista, nes niekada nesapnuoju tenisininkų. Bet tąkart sapnavau, kad abu laimėjome Australijos čempionatą, o tuomet įvyko kai kas labai romantiško. Bet daugiau į detales verčiau nesileisiu“, – susizgribo P. Badosa, kuri pernai buvo pakilusi iki rekordinės antros vietos WTA reitinge.

Pora atvirai draugauja nuo praėjusį pavasarį vykusio „Roland Garros“ turnyro, yra susikūrusi bendrą paskyrą „Instagram“ tinkle, kuriame aktyviai besireiškianti ispanė turi milijoną sekėjų.

Įsimylėjėliai Vimbldone turėjo kartu dalyvauti ir mišrių porų varžybose, bet dėl P. Badosos traumos veikiausiai nebegalės to daryti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją