Agentūra bus atsakinga už žaidėjo rėmėjų, taip pat vardinių kvietimų į turnyrus paiešką.

„Labai džiaugiuosi prasidėjusiu bendradarbiavimo su „TopSeed“ agentūra. Tikiuosi, kad tai bus ilgo ir rezultatyvaus mūsų bendro kelio pradžia. Ne kartą minėjau, kad perėjimas iš jaunių į profesionalų tenisą yra vienas iš sunkiausių etapų bet kurio tenisininko karjeroje. Smagu, kad būtent šiame etape turėsiu tokius patyrusius partnerius“, – sako E. Butvilas.

1997 metais įkurtos agentūros klientais šiuo metu yra ispanas Alejandro Davidovich Fokina (ATP-31), Kazachstano tenisininkas Aleksandras Bublikas (ATP-37), italas Lorenzo Sonego (ATP-45), kartvelas Nikoloz Basilašvili (ATP-91), vokietis Jan-Lennard Struff (ATP-150), kroatas Borna Gojo (ATP-144), italė Martina Trevisan (WTA-28), ukrainietė Lesia Tsurenko (WTA-138).

E. Butvilas šiuo metu užima 1049-ą ATP reitingo vietą, o dvejetų klasifikacijoje yra 973-ias. Klaipėdietį treniruoja ispanų specialistas Ivanas Navarro, buvusi 67-a pasaulio raketė.

2021 metais E. Butvilas laimėjo Vimbldono jaunių dvejetų varžybas, o šiemet šį pasiekimą pakartojo ir Prancūzijos atvirajame čempionate.

Kitų metų pradžioje E. Butvilą bus galima išvysti ir trejose Vilniuje vyksiančiose varžybose.

Tenisininkas žais sausio 15 dieną startuosiančiame ITF „World Tennis Tour“ serijos turnyre „Vilnius Cup 2023“, gins Lietuvos rinktinės garbę vasario 3-4 d. vyksiančiame Daviso taurės susitikime tarp Lietuvos ir Pakistano rinktinių, o taip pat žais vasario 6 d. prasidėsiančiame ATP „Challenger 100“ serijos turnyre „Vitas Gerulaitis Cup“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją