Dviejų dienų renginys, pritraukiantis tiek teniso mėgėjus, tiek profesionalus šiemet vyks vasario 23-24 dienomis Vilniuje, SEB arenoje.

Tai bus jau aštuntasis DELFI teniso turnyras, kuriame gali varžytis vyrai, moterys ir mišrios komandos.

Pernai DELFI teniso turnyre dalyvavo daugiau nei 200 dalyvių iš Lietuvos, o šiemet į jį atvykti kviečiami ir šio sporto entuziastai iš Latvijos ir Estijos. Šis renginys kasmet pritraukia ir daug gerai žinomų žmonių Lietuvoje: jame yra dalyvavę žurnalistai Edmundas Jakilaitis, Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, Andrius Tapinas, rašytojas Sigitas Parulskis, politikai Zigmantas Balčytis, Gediminas Kirkilas, Andrius Mazuronis ir daug kitų.

„DELFI teniso turnyras – laukiama šventė teniso mėgėjams Lietuvoje.

Šiemet pagalvojome, kodėl negalime pasinaudoti proga pakviesti savo jėgas išmėginti ir žmones iš kitų Baltijos šalių? Tikimės, kad tarptautiniu tapęs renginys jo dalyviams bus dar labiau intriguojantis ir suteiks dar daugiau gerų emocijų“, – sako DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Registruotis į turnyrą galima čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)