Projektas „Vasaros teniso turnyrai su DELFI“ startavo prieš trejus metus ir per šį laiką išaugo į tradicija tapusį ir itin laukiamą vasaros renginį tarp teniso mėgėjų.

Šiemet žaidėjai iš visos Lietuvos savo raketes galės suremti net penkiuose vasaros sostinėmis tituluojamuose miestuose: Klaipėdoje, Nidoje, Druskininkuose, Palangoje bei Birštone. Simboliškai startas ir finišas bus paminėti Lietuvos sostinėje – Vilniuje.

Pasak vieno iš organizatorių, Arūno Valicko, turnyras jau spėjo tapti populiariu.

„Turima patirtis leidžia daryti išvadas, kad tokių projektų Lietuvos sporto bei aktyvaus laisvalaikio mėgėjams dar vis trūksta. Tai parodo faktas, kad dalyje kurortų mes net negalime priimti visų norinčiųjų dalyvauti turnyre. Projektas jau yra žinomas ir įgavęs pasitikėjimą tarp teniso mėgėjų „senbuvių“, todėl šiemet mūsų dėmesys labiau bus nukreiptas į tik pradėjusius, pirmus teniso kamuoliukus „dėliojančius“ žaidėjus.

Pirmasis vasaros turnyras, kuris vyks Vilniuje, yra skirtas būtent jiems. Kai kam tai bus pirmasis teniso turnyras gyvenime, todėl mes itin džiaugiamės galintys juos supažindinti su šia nauja patirtimi“, – dalijasi mintis A. Valickas.

Šiemet vasaros kelionės startuoja gegužės 19–20 d. Vilniuje, birželio 30 – liepos 1 d. keliasi į Klaipėdą, po ko, ilgajam liepos 6–8 d. savaitgaliui kvies apsistoti Nidoje.

Vėliau, liepos 21–22 dienomis turnyras kelsis į Druskininkus, rugpjūčio 11–12 bei 24–26 dienomis viešės Palangoje, rugsėjo 1–2 dienomis pasitiks Birštone ir galiausiai su vasara atsisveikins rugsėjo 15–16 dienomis Vilniuje.

Daugiau informacijos apie turnyrus bei registracija: www.tenisoturnyrai.com

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)