Šiuo metu lygos veikloje dalyvaus šeši klubai: „Tennis&More“, „Tennis TempTation“, „Tennis United LT“, Vilniaus „Briedžiai“, „Tenisita“ ir „Kogas“.

Klubuose susirinks visi šiuo metu stipriausi Lietuvos teniso žaidėjai. O vienas klubas galės turėti ne daugiau nei 20 žaidėjų, iš kurių vienas gali būti legionierius. Klubai tarpusavyje susitiks po vieną kartą.

Stipriausi klubai dalyvaus pusfinaliuose, finaluose, o silpniausi – dėl išlikimo kitąmet. Lyga startuoja rugsėjo mėn. 29–30 dienomis, o finalai vyks gegužės mėn. pradžioje.

Rugsėjo 28 d. (penktadienį), 15 val. SEB arenoje vyks iškilmingas sezono atidarymas ir spaudos konferencija, kurioje bus pristatyti Lietuvos teniso klubų lygos tikslai, nariai ir veikla.

Konferencijoje dalyvaus LTKL direktorė Lina Berankytė-Astrauskienė, Lietuvos Teniso Sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas ir LTKL marketingo direktorius Arūnas Valickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)