Dabar teniso turnyre neliko dviejų favoričių: pirmame etape savo pasirodymą baigė Vimbldono čempionė, australė Ashley Barty.

Penktadienį žaidynių atidarymo ceremonijoje olimpinę ugnį stadione uždegusi N. Osaka korte atrodė lyg nesava ir nerado savo žaidimo, o varžovės klaidas išnaudojusi čekė atgal nebesižvalgė.

Japonė per dvikovą padarė net 18 neišprovokuotų klaidų, tuo metu jos varžovė klydo tris kartus rečiau.

Čekė turnyro ketvirtfinalyje susitiks su ispanės Paula Badosa Gibert ir argentinietės Nadios Podoroskos poros laimėtoja.

„Aš prisipažįstu, kad spaudimo buvo per daug. Niekada nebuvau dalyvavusi olimpinėse žaidynėse ir kaip pirmam kartui visko buvo tiesiog per daug. Negaliu sakyti, kad esu labai nusivylusi savo žaidimu, tačiau tikrai mano pačios lūkesčiai buvo gerokai didesni. Bet kuriuo atveju, tas spaudimas, kurį patyriau ir patiriu, buvo pernelyg didelis“, – po pralaimėjimo kalbėjo N. Osaka.

Olimpinės žaidynės japonų žvaigždei buvo pirmas turnyras po birželio, kai ji visus nustebindama nusprendė išsibraukti iš Prancūzijos atviro teniso čempionato („Roland Garros“).

Naomi Osaka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)