287-ąją vietą pasaulio reitinge užimantis M. Hamou pirmajame prestižinio turnyro Prancūzijoje rate pralaimėjo urugvajiečiui Pablui Cuevasui – po šio mačo prancūzą pakalbinti nusprendė „Eurosport“ žurnalistė Maly Thomas.

Kad interviu pakryps tokia linkme, mergina nesitikėjo: tenisininkas tiesioginiame eteryje per prievartą ją sučiupo už kaklo ir ėmė bučiuoti į ausį ir galvą.

Prancūzijoje šis M. Hamou elgesys sukėlė didžiulį pasipiktinimą. Žaibiškai suregavo ir turnyro organizatoriai. Dėl neppriimtino elgesio ir priekabiavimo iš varžybų jau iškritusiam tenisininkui apskritai buvo atimta akreditacija lankytis turnyre, jis nebegali įžengti į „Roland Garros“ kortų teritoriją.

Intolerable comportamiento de Maxime Hamou, expulsado de Roland Garros (ya estaba eliminado). Baboso es poco... pic.twitter.com/wOGsVtL8UD— Daniel Barranquero (@danibarranquero) May 30, 2017

Pats sportininkas po tokio organizatorių sprendimo gerokai sutriko ir buvo priverstas atsiprašinėti.

„Nuoširdžiai prašau M. Thomas atleidimo, jei ji pasijuto įskaudinta ar nustebinta mano elgesio interviu metu. Turnyro metu buvo daug emocijų, aš turbūt buvau pernelyg entuziastingas kalbėdamasis su žurnaliste, kurią iš tikrųjų gerbiu. Tai nebuvo blogos intencijos. Norėčiau atsiprašyti ne tik raštu, bet ir žodžiu. Teks mokytis iš savo klaidų“, – socialiniuose tinkluose žinutę išplatino tenisininkas.

Tai jau ne pirmas kartas, kai „Didžiojo kirčio“ serijos turnyrų organizatoriai atima akreditacijas turnyro dalyviams. Diskvalifikacijų rekordas piklauso Damirui Dokičiui, buvusios serbų tenisininkės Jelenos Dokič tėvui, kuris prestižinių varžybų metu kortuose ne kartą šūkavo girtas ir trukdė dukros varžovėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)