Itin sudėtingomis ir vėjuotomis oro sąlygomis vykusio mačo ketvirtame sete rezultatui esant 6:6 T. Berdychas pirmavo 4:1, tačiau nesugebėjo išlaikyti persvaros ir galiausiai triumfavo A. Murray'us - 9:7.

Primename, kad T. Berdychas ketvirtfinalyje eliminavo pajėgiausią planetos tenisininką šveicarą Rogerį Federerį.

„US Open“ turnyro finale, nukeltame į pirmadienį, A. Murray'us susitiks su serbo Novako Djokovičiaus (ATP-2) ir ispano Davido Ferrero (ATP-5) poros nugalėtoju. Pastarųjų akistata prasidėjo ryžtingu ispano spurto: D. Ferreras pirmo seto pradžioje net du kartus laimėjo geimus paduodant varžovui ir išsiveržė į priekį 5:2, tačiau tuo metu dvikovos teisėjas nusprendė nutraukti mačą dėl dar labiau sustiprėjusio vėjo ir tornado grėsmės. Teisė į padavimus priklausys D. Ferrerui

Moterų varžybų finale, kuris dėl prastų oro sąlygų taip pat buvo perkeltas - iš šeštadienio į sekmadienį, susikaus baltarusė Viktorija Azarenka (WTA-1) ir amerikietė Serena Williams (WTA-4).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)