D. Addedas ketvirtfinalio susitikime 7:5, 6:3 įveikė slovaką Luką Kleiną (ATP-170). Jo varžovu dvikovoje dėl patekimo į finalą bus turkas Cemas Ilkelis (ATP-416). D. Addedo ir C. Ilkelio sustikimas vyks šeštadienį, 11 val.

Paskutinis bilietas į turnyro pusfinalį atiteko italui Mattia Bellucci (ATP-186), 6:1, 6:3 įveikusiam čeką Zdeneką Kolarą. Italoo varžovu „Vilnius Open by kevin.“ pusfinalyje bus Norvegijos tenisininkas Viktoras Durasovičius (ATP-393). M. Bellucci ir V. Durasovičiaus dvikova taip pat bus žaidžiama šeštadienį, 13 val.

Penktadienį „SEB arenoje“ vyko ir dvejetų turnyro pusfinaliai.

Monako atstovas Romainas Arneodo ir austras Samas Weissbornas 6:1, 6:4 nurungė italus Jacopo Berrettinį ir Lucą Potenzą. Jų oponentais finale bus D. Addedas ir Theo Arribage'as iš Prancūzijos, 6:4, 7:6 (7:3) eliminavę italus Julianą Ocleppo ir Stefano Travaglią.

Dvejetų turnyro finalas vyks šeštadienį 15 val.

„Vilnius Open by kevin.“ turnyro prizų fondą sudaro 45,730 tūkst. eurų, o nugalėtojui atiteks 80 ATP reitingo taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją