2009 metų prestižinio „US Open“ turnyro nugalėtojui ir buvusiai penktajai pasaulio teniso raketei J. M. Del Potro dėl kairiojo riešo traumos šis sezonas – jau baigtas.

Nuo sausio mėnesio skausmų kamuojamas argentinietis pirmadienį bus priverstas gultis ant operacinio stalo, o traumos gydymas iš viso užtruks apie 8-10 mėnesius.

J. M. Del Potro tokios operacijos – ne naujiena. 2010 m. jam buvo operuojamas dešinysis riešas. Po to, Delpo arba Delpecho vadinamam tenisininkui prireikė net dviejų sezonų, kad jis susigrąžintų savo geriausią žaidimą.

Paskutiniu 2014-tųjų maču J. M. Del Potro tapo ATP „World Tour 500“ serijos turnyro „The Dubai Tennis Championships“ pirmojo rato dvikova su Indijos atstovu Somdevu Devvarmanu. Pralaimėjęs pirmą setą rezultatu 6:7 (3:7), argentinietis dėl traumos atsisakė tęsti kovą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)