Gandai apie nutrūkstančius santykius pasirodė, kai teniso žvaigždžių pora nutraukė tarpusavio susirašinėjimą „Twitter“ tinkle, kartu nepasirodė JAV atvirose teniso pirmenybėse, o M. Šarapova vis dažniau Niujorke būna viena.

TV stotis NDTV teigia, kad pora išsiskyrė po „US Open“ turnyro, kur abu nepateko į varžybų ketvirtfinalį. 27-erių metų M. Šarapova ir 23-ejų G. Dimitrovas nutarė daugiau dėmesio skirti tenisui. Tačiau oficialių pranešimų, nei rusė, nei bulgaras kol kas nepaskelbė.

Grigoras Dimitrovas ir Marija Šarapova

M. Šarapova su G. Dmitrovu draugavo nuo 2012 metų pabaigos ir kartu lankėsi daugybėje renginių. Rusė šiuo metu yra ketvirta pasaulio raketė, o bulgaras yra 10 pagal pajėgumą planetos žaidėjas.

M. Šarapova per savo karjerą yra uždirbusi 30 mln. 892 tūkst. JAV dolerių, G. Dimitrovas - 4,37 mln.

Prieš tai Rusijos tenisininkė draugavo su tuo metu Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Naujojo Džersio „Nets“ klube žaidusiu krepšininku trejais metais už ja vyresniu slovėnu Saša Vujačičiumi. 2010 metų spalio mėnesį M. Šarapova ir S. Vujačičius paskelbė apie sužadėtuves, bet po dvejų metų pora netikėtai iširo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)