Trečiadienį 46-ą vietą WTA rikiuotėje užimanti rusė 2:6, 3:6 neatsilaikė prieš ispanę Paulą Badosą (WTA-100).

Mačas vyko „vakarėlių korte“, kaip jį yra pakrikštijęs turnyro direktorius Craigas Tiley.

Čia vietoje tribūnos aikštę rėmina dviejų aukštų baras, talpinantis apie 400 žmonių. Žaidimo metu žmonėms leidžiama po jį judėti, taip pat tyliai skamba muzika.

Anot A. Pavliučenkovos tokia aplinka nėra tinkama tenisui.

„Jaučiausi kaip restorane – visur aplink žmonės valgo, geria, kalbasi. Keli veikiausiai išgėrę vyrukai kažką man šūkaliojo, kniaukė. Jei atvirai, nebuvo malonu. Triukšmas tikrai per didelis, juk tenisas – ne beisbolas ar krepšinis. Buvo tikrai nepatogu“, – skundėsi 32-ejų žaidėja.

Nesužavėta buvo ir nugalėtoja iš Ispanijos, tiesa, ji įspūdžius komentavo santūriau.

Staigmeną trečiadienį pateikė kita rusė Mira Andrejeva (WTA-47) – 16-metė 6:0, 6:2 sutriuškino šeštą pasaulio raketę iš Tuniso Ons Jabeur.

Dar viena Rusijos tenisininkė Marija Timofejeva (WTA-170) 1:6, 6:4, 6:1 eliminavo 2018-ųjų Australijos čempionę iš Danijos Caroline Wozniacki (WTA-252), po kelerių metų pertraukos grįžusią į aikštynus praėjusį rudenį.

Tuo metu titulą ginanti Arina Sabalenka (WTA-2) iš Baltarusijos 6:3, 6:2 nurungė čekę Brendą Fruhvirtovą (WTA-107).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją