Teniso fanams A. Cadantu pavardė tikriausiai mažai žinoma, tačiau jos pasakojimas virto anekdotu.

Viename pokalbyje su „Digisport“ pasakojo 30-metė, kad ji 2012 metų „Australian Open“ turnyre susidūrė su šio sporto žvaigžde Serena Williams.

„Kai aš pirmą kartą į rūbinę atėjau, S. Williams jau buvo ten ir ji buvo visiškai nuoga. Iš šoko galėjau išsivaduoti tik praėjus savaitei“, – kalbėjo rumunė.

A. Cadantu šokiravo raumeningas amerikietės kūno sudėjimas. Ji negalėjo tuo atsistebėti: „Ji buvo neįtikėtinai didelė ir stipri. Sunku įsivaizduoti, kad ji gali taip gerai judėti“.

Pati S. Williams ilgai nebuvo patenkinta savo kūnu ir norėjo būti tokia, kaip jos sesuo Venus.

„Mano stambi kūno forma, didelė krūtinė i milžiniškas užpakalis. Venus yra aukšta, tačiau atrodo kaip modelis“, – kartą leidiniui „Miami Herald“ skundėsi 23 kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtoja.

Tik būdama 23 metų amerikietė pradėjo priimti savo kūną tokį, koks jis yra. Tiesa, ne visą.

„Savo rankų iki šiol nemėgstu. Daugelis žmonių sako, kad rankos turi būti treniruotos, tačiau manosios yra pernelyg ištreniruotos. Tačiau nenorėčiau skųstis, su šiomis rankomis uždirbu pinigus“, – sakė Serena.

Per savo karjerą 38 metų S. Williams teniso kortuose uždirbo 82 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)