Ispanas R. Nadalis „Brazil Open“ varžybų finale per valandą ir 18 minučių 6:2, 6:3 nugalėjo argentinietį Davidą Nalbandianą ir laimėjo 51-ą karjeroje ATP titulą.

„Dabar aš švenčiu šią pergalę. Tai labai svarbus titulas man. Šiuo metu galiu galvoti tik apie tenisą ir nieką daugiau. Aš nesu tokioje situacijoje, kad galėčiau planuoti kelias savaites į priekį. Mes su treneriais judame žingsnis po žingsnio ir žiūrėsime, kaip reaguoja mano kelis į visus krūvius. Mes analizuosime situaciją ir pažiūrėsime, kaip man viskas pavyko pirmuose turnyruose, kuriuose dalyvavau“, - po pergalės sakė R. Nadalis, kuris dėl traumos negalėjo rungtyniauti septynis mėnesius.

Laimėjęs šį turnyrą ispanas iškovojo 250 ATP reitingo taškų ir uždirbo kiek daugiau nei 80 tūkstančių JAV dolerių čekį. Dabar R. Nadalis keliaus į Meksiką, kur dalyvaus Akapulko teniso turnyre.

Dėl varžybų Indian Velse ir Majamyje (abejos vyks JAV) R. Nadalis dar nėra apsisprendęs.

Viktorija Azarenka

Kataro sostinėje Dohoje pasibaigusiame moterų teniso turnyre triumfavo baltarusė Viktorija Azarenko, kuri varžybų finale 7:6, 2:6, 6:3 nugalėjo amerikietę Sereną Williams. Nors prieš šį mačą baltarusė buvo pirma pasaulio raketė, o S. Williams – antra, tačiau pirmadienį paskelbtame geriausių pasaulio moterų žaidėjų reitingas, šios sportininkės susikeitė vietomis.

„Laimėti tokį teniso turnyrą yra didelė garbė. Kitos merginos sudarė rimtą konkurenciją, tačiau man patinka iššūkiai. Manau, galėčiau sužaisti dar daugybę mačų, aš noriu išbandyti savo jėgas. Visada yra galimybė sužaisti geriau, aš noriu mesti iššūkį pati sau, todėl džiaugiuosi, kad žaidžiu su geriausiomis pasaulio žaidėjomis. Serena - viena iš jų. Man tikrai malonu priklausyti pasaulio teniso elitui ir įveikti tokias varžoves“, - po finalo dvikovos kalbėjo V. Azarenka.

„Qatar Open“ teniso turnyre nugalėjusi V. Azarenka savo sąskaitą papildė 400 tūkstančių JAV dolerių bei iškovojo 900 WTA reitingo taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)