Pasibaigus šiam mačui įvyks Ričardo Berankio (ATP-248) ir Zuros Tkemaladzės (ATP-721) dvikova.

Sekmadienio vidurdienį startuos dvejetų susitikimas tarp Edo Butvilo (ATP-638) ir Tado Babelio bei Aleksandro Metreveli (ATP-882) ir Aleksandro Bakshi (ATP-904).

Vėliau žais R. Berankis ir S. Purtseladzė bei V. Gaubas ir Z. Tkemaladzė.

Tai – Daviso taurės pirmos grupės atkrintamasis susitikimas. Jame nugalėjusi komanda 2024 m. rudenį kausis pirmoje varžybų grupėje, o pralaimėjusi kris į antrąją.

19-metis E. Butvilas pirmąjį savo sezoną profesionalų tenise pabaigė įsitaisęs 541-oje ATP reitingo vietoje.

„Jaučiu, kad tikrai gerai pasiruošiau naujam sezonui, gal tik pirmuose turnyruose buvo to jauduliuko. Pasisekė dvejetų turnyre (laimėjo ITF serijos turnyrą Ispanijoje).

O dabar esu pasirengęs Daviso taurės kovoms“, – tvirtino ATP reitinge 638-ą vietą užimantis E. Butvilas.

19-metis mano, jog jau kitąmet ATP rikiuotėje lenks pajėgiausią šalies tenisininką 33-ejų Ričardą Berankį, kuris šiuo metu užima 248 poziciją.

„Planuoju (aplenkti) kitais metais. Šiemet ketinu sustiprėti, tiek psichologiškai, tiek fiziškai, kuo daugiau patirties pasisemti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją