Nors, kaip specialiai DELFI rašo Australijos leidinio „Tėviskės Aidai“ sporto žurnalistas Alexas Tigani, 25-erių metų F. Martinas dviem galvom aukštesnis už mūsiškį, R. Berankis, žaisdamas prieš vėją, buvo nusiteikęs ryžtingai ir ūgio trūkumą kompensavo intensyviu tenisu.

R. Berankio svajonė patekti į Australijos atviro čempionato pagrindines varžybas gali tapti tikrove.

Tuo tarpu Lauryno Grigelio, kuris korte pasirodė praėjus vos 20 minučių po R. Berankio pergalės, debiutas Australijos žemėje nepavyko. Mūsų tenisininkas, Lietuvos teniso aistruolių iš Australijos gailesčiui, pralaimėjo Konstantinui Kravčiukui iš Rusijos. 7:5, 3:6:, 2:6.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku R.Berankis žais kvalifikacijos etapo antrą mačą su ispanu Roberto Bautista-Aguti, kuris pasauliniame reitinge užima 175-ą vietą. Saviškį Melburno korto tribūnose žada palaikyti didžiulis būrys Australijos lietuvių - teniso aistruolių - iš Melburno ir Gylongo (Geelong).

Šios poros nugalėtojas trečiame atrankos ture jėgas išmėgins su Andre Ghemo ir Pierre'o-Ludovico Ducloso poros laimėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją