Floridoje R. Berankiui tenka dideli krūviai - dvi fizinio rengimo treniruotės su treneriu Sauliumi Astrausku, viena teniso treniruotė su Remigijumi Balžeku, o dienos pabaigoje daugiau nei dvi valandas su juo dirba kinezeterapiautas iš Prancūzijos Olivieris Mouraille.

„Komanda - visame komplekte. Nuotaikos puikios. Oras labai geras, - treniruočių sąlygomis džiaugėsi R. Berankio treneris R. Balžekas. – Šią savaitę pagrindinis dėmesys skiriamas fiziniam pasirengimui. Viskas vyksta labai intensyviai. Per dieną Ričardas dirba apie septynias valandas“.

R. Berankį ruoštis naujo sezono kovoms kvietė žinomi pasaulio tenisininkai – Rogeris Federeris, Marcosas Baghdatis ir Ernestas Gulbis. Tačiau jų kvietimų teko atsisakyti.

„Pakankamai anksti turime pradėti sezoną, todėl buvome priversti taip pasielgti, - teigė R. Balžekas. – Šiek tiek apmaudu, kad negalėsime treniruotis su Rogeriu, tačiau šį kartą nesutampa mūsų tvarkaraščiai. Bet ir čia Floridoje yra puiki bazė - Johnas Isneris, Robby Ginnepris, Bobby Reynoldsas ir daugelis kitų. Su skirtingo stiliaus žaidėjais galime atidirbinėti pačius įvairiausius elementus“.

Po kelių savaičių treniruočių R.Berankis kartu vyks į Australiją ir pradės naujo sezono kovas.

„Floridoje busime iki gruodžio 22 dienos. Tada kelsime sparnus į Brisbaną, kur jau 29 dieną pradėsime turnyro kvalifikaciją. Po to „Australian Open“ turnyras, - apie artimiausių varžybų grafiką pasakojo R. Balžekas. - Vėliau grįšime į Europą ir ruošimės Daviso taurės varžyboms. Čia kartu su mumis prakaitą lieja ir du Balžeko mokyklos jaunuoliai – Almantas Oželis ir Tadas Babelis. Vaikinai dirba iš peties. Tikiu, kad vieną dieną jie papildys Lietuvos rinktinės gretas.

Taip pat visi sveikiname Akvilę Paražinskaitę ir jos trenerį Arūną su iškovotomis pergalėmis Tailande. Labai džiaugiamės jų pasiektais rezultatais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)