Kaip ir tikrame TV žaidime, R. Federeris, atsakinėdamas į klausimus, turėjo tris pagalbas. Vieninteliai skirtumai – klausimai buvo penki, o ne 15-a ir visi jie apie patį R. Federerį! Na, ir žinoma, pagrindinis prizas – ne milijonas, o įrodymas, kad jis iš tiesų yra R. Federeris.

Šveicaras pademonstravo linksmus plaučius ir į kai kuriuos klausimus atsakinėjo apsvarstęs visus variantus ar net paprašydamas panaikinti du neteisingus variantus.

Vis dėlto jis teisingai atsakė į visus klausimus: kokiam australui pralaimėjo 1999 metais pirmame „Roland Garros“ rate (Patui Rafteriui), prieš kokį žaidėją, be Juano Martino del Potro ir Tommy Hasso, jis išsigelbėjo pralaimėjęs pirmus du setus (Sargiui Sargsianui), kokio buvo jo pirma reakcija 2009 m. laimėjus šio turnyro finalą (atsiklaupė ant kelių), kurį prancūzą įveikė 2008 m. pusfinalyje (Gaelį Monfilsą) ir kokie yra jo keturių vaikų vardai (Charlene Riva, Myla Rose, Lenny, Leo).

Primename, kad prestižinio „Grand Slam“ serijos turnyro „Roland Garros“ bendrą prizų fondą sudaro 25 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)