Dvejetų rungties pirmame rate R. Berankis drauge su Izraelio atstovu Dudi Sela aštuntfinalyje susitiko su pirma turnyro pora Marcusu Danielliumi ir Artemu Sitaku iš Naujosios Zelandijos ir nugalėjo varžovus po trijų setų kovos rezultatu 3:6, 6:3, 11:9.

Lietuvio ir žydo duetas iškovojo po 18 ATP dvejetų reitingo taškų ir uždirbo 1280 JAV dolerių.

Ketvirtfinalyje R. Berankis ir D. Sela žais su australais Carstenu Ballu ir Mattu Reidu, kurie laimėjo prieš Dennisą Novikovą ir Mattą Seebergerį iš Kanados 7:6 (9:7), 6:4.

77-ą vietą reitinge užimantis R. Berankis vienetų varžybose 4:6, 1:6 – pralaimėjo 27-erių estui Jurgenui Zoppui (ATP-150), liko be ATP įskaitinių taškų ir uždirbo 1040 dolerių.

Turnyro Vankuveryje prizų fondas yra 100 tūkst. dolerių. Kartu su pagrindiniu prizu vienetų varžybų nugalėtojui atiteks 100 ATP klasifikacijos taškų ir 14 400 dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją