Lietuvio treneris Dirkas Hordorffas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino nuotraukomis ir įrašu iš jo auklėtinio bendros treniruotės su penkta pasaulio rakete ispanu Rafaeliu Nadaliu.

„Kai treniruojiesi su geriausiu, turi pakelti savo lygį. Ačiū Rafai Nadaliui už tai, kad privertė Ričardą Berankį žaisti geriausią tenisą“, – po nuotraukomis brūkštelėjo Dirkas Hordorffas.

Primename, kad R. Berankis praėjusią savaitę Dohoje buvo per žingsnį nuo to, kad su R. Nadaliu akis į akį susitiktų ne treniruotėje, o turnyre, tačiau aštuntfinalyje 6:7 (6:8), 1:6 nusileido rusui Andrejui Kuznecovui.

14-os „Grand Slam“ titulų savininkas ir 2008 metų Pekino olimpinių žaidynių čempionas R. Nadalis yra buvusi pirmoji ATP raketė. Jis ATP reitinge karaliavo beveik ketverius metus (141 savaitę): nuo 2008 m. rugpjūčio – iki 2009 m. liepos, nuo 2010 m. birželio – iki 2011 m. liepos ir nuo 2013 m. spalio – iki 2014 m. liepos mėnesio.

Lietuvis per savo karjerą jau yra žaidęs su dabartiniu geriausiu planetos tenisininku serbu Novaku Djokovičiumi ir antra planetos rakete škotu Andy Murray, tačiau jo susitikimas su R. Nadaliu būtų buvęs pirmas istorijoje.

Šiemet pagrindinis R. Berankio tikslas yra Rio de Žaneiro olimpinės žaidynės. Tam, kad patektų į jas, lietuviui iki birželio 6 dienos reikia ATP reitinge pakilti bent iki 70-75 vietos.
Ričardas Berankis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)