Menorkos saloje, iš kurios kilęs pats R. Nadalis, įsikūrusi akademija išsiskiria savo gigantiškumu, siūlomomis sąlygomis, specialistais, tarp kurių yra patį Rafaelį išugdęs dėdė Toni Nadalis, bei metodika, kuri buvo taikyta auginant vieną geriausių pastarojo dešimtmečio pasaulio tenisininką, laimėjusį net keturiolika „Didžiojo kirčio“ turnyrų.

Eidami profesionalumo keliu, R.Nadalio akademijos vadovai atsirinko dvidešimt atstovų, kurie padės atrinkti pačius gabiausius jaunuosius tenisininkus iš viso pasaulio.

„Gal iš šalies atrodo, kas čia pasikeis iš šito bendradarbiavimo? Galiu pasakyti, kad gabesniems vaikams tai yra neįkainojamas dalykas. Mūsų treneriams taip pat. Turėsime kur nuvykti, mus konsultuos aukščiausio rango specialistai. Kitaip tariant, atsiveria labai didelės galimybės“, - pasakojo R. Balžekas, kuris bus atsakingas ne tik už Lietuvos, tačiau ir Latvijos bei Estijos jaunuosius auklėtinius.

Nadalio akademijoje taip pat organizuojamos suaugusiųjų mėgėjų grupės treniruočių stovykloms. Pirmoji mėgėjų grupė iš Lietuvos susipažins su akademija gyvai jau spalio 1-11 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)