Trečiadienį turnyro ketvirtfinalyje geriausia planetos žaidėja 6:4, 6:2 nugalėjo JAV teniso žvaigždutę Coco Gauff (6-a vieta WTA reitinge).

21-erių favoritei teko pavargti pirmame sete, kuomet dvejais metais jaunesnė jos varžovė pademonstravo kovingumą ir savo talentą. Vis dėlto antrame sete lenkė jau visiškai dominavo ir vėl neužgaišo aikštėje nė pusantros valandos.

Panašiai sparčiai ji apsisuko ir visuose keturiuose ankstesniuose savo mačuose Paryžiuje.

Nors pusfinalį teks žaisti jau kitą dieną, panašu, kad I. Swiatek labiau nuogąstauja ne dėl jėgų rezervų, o dėl to, kaip lengvai jai iki šiol klostosi turnyras.

„Žinojau, kad teks žaisti kelias dienas iš eilės, esu tam pasiruošusi. Akivaizdu, kad nesu pervargusi, visi mano mačai čia buvo labai trumpi.

Tiesą sakant, netgi džiaugiuosi, kad šiandien kova buvo labiau įtempta“, – komentavo pirmoji planetos raketė, šių metų „Roland Garros“ ne tik vis dar nepralaimėjusi nė seto, bet ir nė karto nežaidusi pratęsimo.

Pusfinalyje ją pristabdyti mėgins netikėtumą pateikusi brazilė Beatriz Haddad Maia (WTA-14), kuri 3:6, 7:6 (7:5), 6:1 eliminavo pernai dviejų „Grand Slam“ serijos turnyrų finaluose žaidusią Ons Jabeur (WTA-7) iš Tuniso.

Kitame pusfinalyje susikaus baltarusė Arina Sabalenka (WTA-2) ir čekė Karolina Muchova (WTA-43).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją