9-ta pasaulio raketė Gvadalacharos „Open AKRON“ turnyro finale nukovė pasakišką pasirodymą Meksikoje surengusią amerikietė Caroline Dolehide, rezultatu 7:5, 6:3.


28-erių metų M. Sakkari po to, kai pakėlė pirmąjį savo pirmąjį trofėjų, pralaimėjo visas 6 finalines kovas, kuriose teko dalyvauti. Pirmąjį karjeros titulą ji nusiskynė 2019-ais metais, Maroke vykusiame „WTA 250“ turnyre.

Šiame finale graikė buvo užtikrintai laikoma favorite, kadangi prieš ją stojusi amerikietė – vos 111-oje WTA reitingo vietoje, o šiam turnyrui net nebuvo reitinguota. M. Sakkari pirmame mačo sete susidūrė su šiek tiek sunkumų, tačiau įsivažiavus pasiekė nesunkią pergalę. Mačas truko 1 valandą ir 43 minutes.

„Mes jau daugiau nei 4 metus laukėme antro titulo. Iš aplinkos girdėjome labai daug neigiamų dalykų: kad aš daugiau niekada nebelaimėsiu, kad aš be reikalo laikoma viena geriausių, – po finalo kalbėjo M. Sakkari. – Visą tai įveikti buvo labai sunku, tačiau džiaugiuosi, kad pagaliau perlipau per save šią savaitę.

Graikė laimėjo didžiausią savo karjeros titulą, tačiau pirmadienį, atsinaujinus WTA reitingams, ji turėtų pakilti ir į 6-ą vietą pasaulyje, tad turės puikią progą patekti į sezono pabaigą žymintį turnyrą Meksikoje, Kankune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją