„Iš pradžių nebuvo lengva, nes nežaidžiau apie mėnesį jokiuose turnyruose, buvau traumuotas. Buvo įtampos. Būtų buvę gerai, jei turėčiau prieš tai dvi ar tris dienas pasiruošti. Būčiau laimingesnis.
Pirmą setą iki „tie break‘o“ žaidžiau geriau nei Tuckeris Vorsteris, nes turėjau daugiau galimybių įgauti pranašumą nei jis, bet „tie break‘e“ labai blogai sužaidžiau ir padariau daug klaidų.

Pasitarėme su treneriu pirmo seto pabaigoje, kaip geriau daryti. Nutarėme, kad geriau ilgiau laikyti kamuolį, nes varžovas didelis ir pavargs greičiau. Pradėjo sektis, daugiau kamuolių žaidžiau ir įėjau į ritmą. Todėl, manau, taktika buvo labai gera. Reikėjo laikyti kamuolį kuo ilgiau, nedaryti klaidų, pačiam neprasimušti ir kuo daugiau jį vesti bėgti“, - po pergalė sakė L. Grigelis.

Pirmu numeriu šiame turnyre Lietuvos komandoje žaidžiančio L. Grigelio nesutrikdė ir priverstinės pertraukos dėl lietaus.

„Sąlygos nebuvo idealios žaisti, bet, manau, geriau prisitaikiau prie jų. Kai grįžau į kortą po pertraukos, atrodžiau geriau nei jis. Man ta pertrauka išėjo į gerąją pusę. Jis atrodė labiau pavargęs nei iš pradžių. Nors maniau, kad jis turės poilsio, o aš neblogai prieš lietų žaidžiau, bet įėjau susikaupęs ir viskas pavyko gerai. Neveltui turėjau pertrauką ir pasiruošiau gerai fiziškai“, - pergale džiaugėsi L. Grigelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją