M. Vondrousova tapo pirmąja tenisininke, kuri laimėjo Vimbldono turnyrą neturėdama paskirstymo, kurį gauna tik 32 pajėgiausios raketės. Praėjusiais metais čekė negalėjo dalyvauti presitžiniame turnyre dėl riešo traumos, tačiau šiais metais savo progą gavo ir ja pasinaudojo šimtu procentų.


„Aš nesuprantu to, kas čia vyksta. Tai neįtikėtinas jausmas“, – su ašaromis akyse kalbėjo čekė, kuri šiame turnyre pasiekė ne vieną sensaciją.

28-erių metų O. Jabeur pralaimėjo trečią svarbaus turnyro finalą paeiliui. Tunisietei savo pirmojo „Didžiojo kirčio“ titulo dar teks palaukti.

„Labai liūdna. Labai sunkus pralaimėjimas, turbūt pats skaudžiausias per mano visą karjerą“, – sakė 6-oji pasaulio raketė, kuri pralaimėjo praėjusių metų Vimbldono ir „US Open“ finaluose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją