„Su tokiu žaidimu jis galėjo iškristi ir iš kvalifikacijos pirmojo rato. Tai yra neįtikėtinai prastai“, – apie A. Zverevo kalbėjo teniso ikona Johnas McEnroe.

Vokietijos atstovas išgyveno dar vieną nusivylimą Didžiojo kirčio turnyruose. Po triumfo ATP sezono finale praėjusių metų lapkritį ir pasirengimo su treneriu Ivanu Lendlu naujajam sezonui, jis tikėjosi proveržio.

Šio reikės palaukti mažiausiai iki „French Open“ turnyro pavasarį.

A. Zverevas sunkiai tramdė savo emocijas. Pirmajame sete jis iš nusivylimo šveitė savo raketę į šono, o po dvigubos klaidos antrajame įsiutęs ėmė trankyti savo raketę į žemę, išgąsdindamas i kamuolius padavinėjantį vaiką.

Tai antras ir paskutinis Vokietijos atstovas, palikęs „Australian Open“ kovas. Sekmadienį Angeline Kerber 0:6, 2:6 turėjo pripažinti amerikietės Danielle Collins pranašumą.

M. Raoničiaus varžovas ketvirtfinalyje paaiškės po Borna Coričiaus Lucaso Pouille dvikovos.

Dėl vietos ketvirtfinalyje šiandien taip pat kausis ispanas Pablo Carreno ir japonas Kei Nishikori bei Novakas Džokovičius ir rusas Danilas Medvedevas.

Dvi ketvirtfinalio poros jau aiškios – Roberto Bautista-Augutas susigrums su Stefanosu Tsitsipasu, o Francesas Tiafoe – su Rafaeliu Nadaliu.

Aštuntfinalyje pirmadienį 28-erių metų latvė Anastasija Sevastova (12-oji pasaulio raketė) 6:4, 3:6, 4:6 pralaimėjo praėjusių metų atvirojo JAV čempionato („US Open“) nugalėtojai 21-erių metų japonei Naomi Osaka (4).

A. Sevastova „Australian Open“ aštuntfinalyje žaidė antrą kartą. Tokį patį rezultatą ji pasiekė 2011 metais. N. Osaka atvirojo Australijos čempionato ketvirtfinalyje žais pirmą sykį.

Į ketvirtfinalį iškopė 24-eriš metų ukrainietė Elina Svitolina (7) ir 26-erių metų čekė Karolina Pliškova (8).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)