Jis po gražios keturių setų kovos, trukusios 2 valandas 32 minutes, 2:6, 6:1, 6:4, 6:2 nugalėjo ispaną Davidą Ferrerą (ATP-5) ir gali apginti prieš metus iškovotą titulą - pirmadienį finale jo laukia akistata su škotu Andy Murray'umi (ATP-4), kuris turės viena diena poilsio daugiau.

Taip atsitiko todėl, kad A. Murray'us savo pusfinalio mačą su čeku Tomašu Berdychu (ATP-7), laimėtą rezultatu 5:7, 6:2, 6:1, 7:6 (9:7), spėjo sužaisti dar šeštadienį (kaip ir buvo numatyta), o N. Djokovičiaus ir D. Ferrero dvikova pirmo seto pabaigoje ispanui pirmaujant 5:2 dėl tornado grėsmės buvo nutraukta ir perkelta į sekmadienį.

Moterų varžybų finale, kuris dėl prastų oro sąlygų taip pat buvo perkeltas - tik iš šeštadienio į sekmadienį, šįvakar apie 23 val 30 min. Lietuvos laiku susikaus baltarusė Viktorija Azarenka (WTA-1) ir amerikietė Serena Williams (WTA-4).

Novakas Djokovičius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)