Favoritas serbas Novakas Djokovičius šešioliktfinalyje 6:1, 6:4 nugalėjo italą Andreasą Seppį.

Užtikrintai į kitą etapą pateko ir antras pagal pajėgumą pasaulyje septyniskart iš eilės šio turnyro nugalėtojas Rafaelis Nadalis. 25-erių metų ispanas šešioliktfinalyje 6:4, 6:3 pranoko 30-metį suomį Jarkko Niemineną (ATP-48).

Beje, tai buvo jau 38-a iš eilės R. Nadalio pergalė Monake. Paskutinį ir vienintelį kartą čia jis pralaimėjo 2003-aisiais, kai būdamas vos 16-os metų amžiaus trečiame rate 6:7 (3:7), 2:6 nusileido argentiniečiui Guillermo Coriai.

Devintoji raketė prancūzas Gillesas Simonas 6:3, 6:0 sutriuškino portugalą Frederico Gilį, o šešioliktas pagal reitingą ukrainietis Aleksandras Dolgopolovas 6:2, 5:7, 6:1 įveikė australą Bernardą Tomičių.

Kituose jau pasibaigusiuose šešioliktfinalio mačuose septintas pagal skirstymą serbas Janko Tipsarevičius 6:2, 6:3 nugalėjo ispaną Albertą Montanesą, o prancūzas Julienas Benneteau iš tolesnės kovos eliminavo penkioliktąją raketę austrą Jurgeną Melzerį - 6:4, 6:3.

Kartu su pagrindiniu prizu nugalėtojui atiteks 460 tūkst. eurų čekis bei 1000 ATP reitingo taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją