Pirmąjį karjeroje WTA serijos turnyrą laimėjo 24-erių metų Naujosios Zelandijos atstovė Marina Erakovič. Antrus metus iš eilės šio turnyro moterų vienetų varžybų finale žaidusiai M. Erakovič šeštadienį 6:1 buvo įskaityta pergalė prieš mačo dėl traumos nebaigusią bei trečią reitingą turėjusią vokietę Sabinę Lisicki.

Kartu su pagrindiniu prizu Naujosios Zelandijos atstovei atiteko ir 40 tūkst. dolerių čekis bei 280 WTA klasifikacijos taškų.

Vyrų vienetų varžybų pusfinalyje šeštadienį pergales iškovojo ir finale žais penktas pagal skirstymą japonas Kei Nishikoris bei ispanas Feliciano Lopezas.

Kei Nishikoriui buvo įskaituta pergalė 6:4 prieš traumą patyrusį Marinko Matosevičių iš Australijos, o Feliciano Lopezas 6:2, 3:6, 6:3 privertė pasiduoti Denisą Istominą iš Uzbekistano.

Vyrų turnyrą laimėjusiam tenisininkui be pagrindinio prizo atiteks ir 291,8 tūkst. JAV dolerių čekis bei 500 ATP reitingo taškų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją