Teniso legenda iš Ispanijos socialiniame tinkle „X“ išplatino žinutę, kuria pranešė, jog dėl įplyšusio raumens negalės dalyvauti „Australian Open“ turnyre.

„Sveiki visi. Paskutiniame savo mače Brisbane turėjau problemų su raumenimi. Atvykus į Melburną man buvo atliktas rentgeno tyrimas po kurio paaiškėjo, jog man įplyšo raumuo. Šiuo metu nesu pajėgus demonstruoti aukščiausio lygio teniso. Grįžtu atgal į Ispaniją, kur susitiksiu su savo daktarais“, – liūdną žinutę sirgaliams pasiuntė ispanas.

R. Nadaliui prieš sugrįžtant į teniso kortus buvo atlikta klubo operacija ir teigė, jog 2024 metų sezonas jam gali būti paskutinis.

„Aš dirbau labai sunkiai, jog sugrįščiau į aukščiausią lygį. Labai gaila, jog negalėsiu rungtyniauti prieš įspūdingą Melburno publiką“, – tęsė sportininkas.

Rafaelis Nadalis per visą savo karjerą laimėjo 22 „Didžiojo kirčio“ turnyrus, o du iš jų buvo laimėti Australijoje (2009 ir 2022 metais).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją