Mačas truko 1 valandą 36 minutes. Jį iškart spurtu 3:0 pradėjęs N. Djokovičius beveik visą laiką diktavo susitikimo tempą bei eigą ir šventė užtikrintą pergalę.

Pirmai pasaulio raketei R. Nadalis tai buvo antras ATP „World Tour Finals“ varžybų finalas, tačiau ispanas savo kolekcijoje jo nugalėtojo taurės dar neturi – 2010 m. finale jis nusileido šveicarui Rogeriui Federeriui.

R. Nadalį įveikęs N. Djokovičius pasiekė jau 22 pergalę iš eilės. Paskutinį kartą teniso korte jis suklupo dar rugsėjo mėnesį.

Tiesa, serbui tai dar nebuvo paskutinė metų dvikova – šį savaitgalį, lapkričio 15-17 d., jis Belgrade padės Serbijos rinktinei kautis Daviso taurės finale su Čekijos komanda.

Už pergalę Londone N. Djokovičiui atiteko 1700 ATP reitingo taškų ir 1,923 mln. JAV dolerių.

R. Nadalio laimikis kiek kuklesnis – 1200 ATP reitingo taškų ir 1,013 mln. JAV dolerių.

Dvejetų varžybų nugalėtojais tapo ispanai Fernando Verdasco ir Davidas Marrero, finale kiek nelauktai 7:5, 6:7 (3:7), 10:7 palaužę favoritus brolius iš JAV Bobbą ir Mike'ą Bryanus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)