Žvelgiant į statistiką atrodo, kad lietuvės varžovė buvo gerokai žemesnio lygio, tačiau mače šis skirtumas nebuvo toks akivaizdus.

Pirmąjį setą nulėmė trečiame geime laimėta varžovės padavimų seriją, tačiau permainingame antrajame sete prancūzė sugebėjo rezultatą išlyginti. J. Mikulskytei šio seto pradžioje pavyko atsitiesti po pralaimėtų pirmų dviejų geimų. Setui tęsiantis nė viena tenisininkė nesusikūrė pranašumo, todėl jo baigtį nulėmė „tie-breakeris“, kurį laimėjo M. Rakotomalala.

Trečiajame Lietuvos geriausia tenisininkė parodė savo klasę ir su užtikrintu 4:0 spurtu uždarė partiją. Mačas truko 2 valandas 36 minutes.

Pirmajame etape Justina taip pat po trijų setų kovos 3:6, 6:2, 6:0 įveikė vietinę tenisininkę Olgą Parres Azcoitia (WTA-1046).

J.Mikulskytė pelnė 9 WTA vienetų reitingo taškus ir 672 JAV dolerius. Ketvirtfinalyje jos laukia Austrijos tenisininkė Tamira Paszek (WTA-422), kuri savo karjeros viršūnėje buvo pakilusi iki 26-os vietos pasaulyje.

Bendrą turnyro prizinį fondą sudaro 25 tūkstančiai JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją