Ispanas „ATP Tour“ turnyro „Brisbane International“ šešioliktfinalyje per pusantros valandos 7:5, 6:1 nurungė buvusią trečiąją pasaulio raketę austrą Dominicą Thiemą (ATP-98).

R. Nadalis per visą mačą taip nė karto ir nepralaimėjo savo padavimų serijos, o pats iš varžovo pavogė net tris.

„Šiandien – tikrai emocinga ir svarbi diena man. Turėti galimybė po turbūt sunkiausių metų per visą mano tenisininko karjerą grįžti ir pasirodyti prie neįtikėtinos publikos bei žaisti, sakyčiau, pozityviu lygiu jau pačią pirmą dieną. Tai verčia didžiuotis mane, mano komandą ir šeimą“, – sakė kairiarankis maljorkietis.

Antrajame etape Rafos laukia 30-metis australas Jasonas Kubleris (ATP-102).

22-iejų „Didžiojo kirčio“ titulų savininkas jau anksčiau yra užsiminęs, kad 2024 metų sezonas jam gali būti paskutinis, po to, kai jam prireikė klubo operacijos, dėl kurios jis nusirito net į 672-ąją vietą ATP reitinge.

Prestižinį „Australian Open“ turnyrą ispanas yra laimėjęs du kartus – 2009 ir 2022 metais, o prestižinį „French Open“ čempionatą jis yra laimėjęs rekordinį 14 sykių.

„Australian Open“ kovos Melburne startuos sausio 14 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją