Po susitikimo L. Grigelis teigė, kad susitikimas pavyko.

„Viskas sekėsi neblogai, diktavau tempą, daug žaidžiau prie tinklo, nes paskutiniu metu esu gerokai pagerinęs šį savo žaidimo elementą. Tiesa, galbūt man jau ima stigti šviežumo - poilsio neturėjau jau šešias savaites. Tai ypač jaučiasi po ilgesnių taškų. Bet, suprantama, dabar jau visos mintys yra apie lemiamą rytdienos (šeštadienio - DELFI) susitikimą“.

L. Grigelio treneris Giussepe Menga taip pat buvo patenkintas auklėtinio
žaidimu.

„Laurynas šiandien (penktadienį) žaidė geriau nei vakar (ketvirtadienį). Galbūt vakar buvo sunkiau nusiteikti mačui, nes varžovas nebuvo itin pajėgus. Šiandien gi jis tikrai gerai sužaidė pirmą setą ir antro pabaigą. Tiesa, tam tikrų klaidų išvengti nepavyko, tačiau didžiąją susitikimo dalį jis neblogai smūgiavo iš dešinės, aktyviai žaidė prie tinklo ir trumpino kamuolius”.

Lietuvos ir Andoros dvejetų susitikimas kol kas sustabdytas dėl Sofijoje
prapliupusio lietaus.

Šeštadienį dėl patekimo į antrą Deviso taurės turnyro Europos-Afrikos zonos grupę Lietuvos komanda kovos su Graikijos arba Norvegijos komanda. Pirmame vienetų susitikime pajėgesni buvo graikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)