1494-ą vietą ATP reitinge užimantis G.Sabeckis vienetų varžybų finale 6:3, 6:4 nugalėjo 19-metį Šiaulių teniso mokyklos auklėtinį Julių Tverijoną, kuris ATP reitinge rikiuojasi 1466-as.

G. Sabeckis tiek pirmajame, tiek antrajame setuose greitai laimėdavo varžovo padavimų serijas. Tiesa, antrajame sete J.Tverijonas buvo sugebėjęs atsakyti tuo pačiu, kai sušvelnino atsilikimą iki 1:2, bet tuomet jau sekančiame geime jaunasis lietuvis nesėkmingai padavinėjo kamuoliuką ir atsiliko 1:3. Vėliau J.Tverijonas laimėjo varžovo padavimų seriją ir priartėjo iki 4:5, bet vėliau pats paduodamas kamuoliuką pralaimėjo geimą ir leido G.Sabeckiui apginti Lietuvos čempiono titulą.

Vyrų dvejetų varžybų finale šeštadienį grumsis Laurynas Antropikas ir Aleksas Tverijonas prieš Simą Malakauską ir Kasparą Žemaitėlį.

Priminsime, kad moterų varžybose Lietuvos čempionės titulą iškovojo Agnė Čepelytė, kuri finale net 6:0, 6:1 sutriuškino Karoliną Vitkevičiūtę. Reikėtų pažymėti tai, kad moterų vienetų varžybose dalyvavo vos 5 tenisininkės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)