Vaikinų vienetų varžybų finale M. Bugailiškis 6:1 6:2 sutriuškino Augustą Radžiukyną. Merginų vienetų turnyro finaliniame susitikime E. Kravtaitė 6:4 6:4 įveikė šiaulietę Agnę Čepelytę. Beje, per keturis turnyre sužaistus mačus varžybų nugalėtojai varžovams nepralaimėjo nė seto.

M. Bugailiškis, poroje su Tomu Vaiše, triumfavo ir vaikinų dvejetų turnyre. Dramatiškoje pusfinalio kovoje 6:1 6:7 10:8 įveikę Kasparą Žemaitėlį ir Luką Žviką, finale jie 6:4 6:4 privertė pasiduoti A. Radžiukyno ir Adamo Veliamovič duetą.

Merginų dvejetų turnyro finale Agnė Čepelytė ir Karolina Vitkevičiūtė 6:1 6:2 nugalėjo Saulę Valantiejūtę ir Moniką Žukaitę.

Aštuoniolikmečių ir jaunesnių tenisininkų čempionatas yra Lietuvos vasaros čempionatų turo sudėtinė dalis. Šiuo metu Šiaulių teniso mokyklos kortuose vyksta Lietuvos keturiolikmečių ir šešiolikmečių čempionatai, o rytoj į kortus žengs ir dvylikamečiai sportininkai. Turą baigs liepos 4 dieną prasidėsiantis Lietuvos suaugusiųjų čempionatas.

Suaugusių turnyro nugalėtojui atiteks vardinis kvietimas į vasaros pabaigoje Vilniuje vyksiantį ITF Futures serijos turnyrą Prezidento taurei laimėti, o finalininkui - į tų pačių varžybų kvalifikacinį turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją