Pirmąjį tašką Lietuvos komandai iškovojo Joana Eidukonytė, 6:2 6:4 nugalėjusi Mariją Siopachą. Vėliau pajėgiausia Lietuvos tenisininkė Lina Stančiūtė 6:3, 6:3 pranoko kiprietę Joanną-Neną Savvą.

Dvejetų susitikime Justina Mikulskytė ir Akvilė Paražinskaitė 5:7, 6:2, 6:1 palaužė Antrios Tsaggaridou ir Savvos J.N. Savvos porą.

Dvejetų susitikime pralaimėtas pirmas turnyro setas nesugadino nuotaikos komandos kapitonei Editai Liachovičiūtei.

„Žaidimo sąlygos čia labai permainingos. Po vakarykščių smėlio audrų šiandien buvo net ir šiek tiek keista žaisti neįprastai ramioje aplinkoje. Tačiau visi šie pokyčiai neišmušė mūsų merginų iš vėžių. Visos šiandien atidirbo šimtu procentų. Aš gi džiaugiuosi, kad kišenėje jau turime bilietą į viską lemsiančius turnyro pusfinalius“, - teigia E. Liachovičiūtė.

Penktadienį, paskutinę grupės varžybų dieną, Lietuvos rinktinė dėl grupės nugalėtojos vardo kausis su kol kas pralaimėjimų taip pat nepatyrusia Tuniso komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją