Pergale dvejetų varžybas pradėjo Lauryno Grigelio ir egiptiečio Mohamedo Safwato duetas, pirmajame rate vos per 39 minutes 6:2, 6:2 sutriuškinęs lenkus Marciną Gawronį ir Grzegorzą Panfilą bei užsitikrinęs 540 eurų čekį ir po ATP 15 dvejetų reitingo taškų.

Ketvirtfinalyje Lietuvos ir Egipto tenisininkų laukia dvikova su ketvirtąjį reitingą turinčiais serbais Ilja Vučičiumi ir Miljanu Zekičiumi, kurie pirmajame rate 7:5, 6:3 įveikė šeimininkus Hichamą Khaddarį bei Younesą Rachidį.

Vienetų varžybų pirmajame rate 24-erių metų L. Grigelis (ATP-242) po 1 valandą ir 12 minučių trukusios kovos 5:7, 0:6 nusileido 30-mečiui marokiečiui Lamine'ui Ouahabui (ATP-220). Baigęs pasirodymą turnyre lietuvis liko be ATP reitingo taškų ir tenkinosi 440 eurų čekiu.

L. Mugevičius su olandu suklupo

Nesėkmę jau pirmajame ITF serijos „Sportevasion ITF Futur Summer Tour“ teniso turnyro Tunise dvejetų varžybų rate patyrė trečiąjį reitingą turėjęs Luko Mugevičiaus ir olando Tallono Griekspooro duetas.

Antradienį pirmajame rate lietuvis su olandu 4:6, 6:3, 8:10 nusileido šeimininko Majedo Kilanio ir Maksimo Tikhomirovo iš JAV porai, bei tenkinosi tik 72 JAV dolerių čekiu.

Vienetų varžybų pirmajame rate penktas pagal skirstymą 20-metis Lukas Mugevičius (ATP-604) trečiadienį susitiks su 25-erių metų austru Peteriu Goldsteinu (ATP-1149).

Turnyro Tunise prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją