Trečią pergalę iš eilės dvejetų varžybose iškovojo Lauryno Grigelio ir egiptiečio Mohamedo Safwato duetas, ketvirtadienį pusfinalyje 6:3, 3:6, 10:6 įveikęs slovako Jozefo Kovaliko ir graiko Stefano Tsitsipo porą.

Patekę į finalą lietuvis su egiptiečiu užsitikrino 1500 eurų čekį ir po 48-is įskaitinius ATP dvejetų klasifikacijos taškus.

Lietuvos ir Egipto tenisininkų varžovais dvejetų finale kovoje dėl pagrindinio prizo, 80 reitingo taškų bei 2650 eurų čekio bus favoritais laikomi italas Alessandro Motti bei rumunas Adrianas Unguras arba olandai Thiemo De Bakkeris ir Stephanas Fransenas.

Vienetų varžybų pirmajame rate 24-erių metų L. Grigelis (ATP-242) dar antradienį po 1 valandą ir 12 minučių trukusios kovos 5:7, 0:6 turėjo pripažinti 30-mečio marokiečio Lamine'o Ouahabo (ATP-220) pranašumą, be ATP vienetų reitingo taškų ir tenkinosi 440 eurų čekiu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)