Pirmame sete abu tenisininkai galingai žaidė savo padavimų metu, tačiau dešimtame geime L. Grigelis turėjo net tris galimybes vienu tašku baigti setą. Deja, jomis lietuvis nepasinaudojo, o pratęsime rumunas galingai spurtavo ir greitai įgijo lemiamą pranašumą.

Antro seto pradžioje abu tenisininkai apsikeitė laimėtomis varžovo padavimų serijomis. Deja, šeštame geime A. Unguras dar sykį laimėjo lietuvio padavimų seriją, o L. Grigelis tuo pačiu atsakyti nepajėgė ir rezultatas tapo 5:2 rumuno naudai. Netrukus lietuvis laimėjo savo padavimų seriją, bet devintame geime nelaimėjo nė vieno taško paduodant varžovui ir turėjo pripažinti A. Unguro pranašumą.

Rumunas karjeros aukštumas ATP vienetų reitinge pasiekė 2012 metais, kai pakilo iki 79-os pozicijos. A. Unguras pernai nugalėjo vieną pirmo šimtuko žaidėją (Vaseką Pospišilą iš Kanados) ir tapo „Challenger“ serijos turnyro San Marine nugalėtoju.

L. Grigelis už dalyvavimą vienetų varžybose gavo 440 eurų. Įdomu tai, kad dvejetų varžybose Maroke L. Grigelio partneris bus būtent A. Unguras. Jie pirmame rate susitiks su trečia pagal skirstymą turnyro pora iš Italijos – Riccardo Ghedinu ir Claudio Grassi.

ATP „Challenger“ serijos vyrų teniso turnyro Maroke prizų fondą sudaro 42,5 tūkst. eurų.