Dvejetų turnyro pirmajame rate antradienį Lauryno Grigelio ir airio Jameso Cluskey pora po 1 valandą ir 16 minučių trukusios kovos 7:5, 7:5 įveikė italo Flavio Cipollos ir ispano Adriano Menendezo-Maceiraso duetą bei užsitikrino 460 eurų čekį ir po 15 ATP dvejetų reitingo taškų.

Ketvirtfinalyje lietuvio ir airio duetas susitiks su antrąja turnyro pora argentiniečiu Arieliu Beharu ir italu Alessandro Motti, kuri aštuntfinalyje 7:6 (11:9), 5:7, 10:4 palaužė italo Francesco Borgo ir australo Dane'o Propoggia'o pasipriešinimą.

Ričardo Berankio ir ukrainiečio Sergejaus Bubkos duetas ketvirtfinalyje žais su ketvirtą reitingą turinčia ruso Viktoro Baludos ir Peru atstovo Sergio Galdoso pora, kuri aštuntfinalyje 6:4, 6:3 nugalėjo kito Peru tenisininko Duilio Berettos ir vengro Martono Fucsovicso duetą.

236-ąjvietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge užimantis L. Grigelis antradienį per 1 valandą ir 7 minutes 3:6, 3:6 pralaimėjo 76-ai planetos raketei turnyro favoritu laikomam 31-erių Gillesui Mulleriui (ATP-76) iš Liuksemburgo ir liko be ATP reitingo taškų bei tenkinosi 365 eurų čekiu.

Antrą reitingą turėjęs 24-erių metų Ričardas Berankis (ATP-139) antradienį vakare taip pat pralaimėjo. Lietuvis 5:7, 6:7 (3:7) nusileido 32-jų metų ispanui Danieliui Munozui-De La Nava (ATP-325).

Turnyro Rekantyje prizų fondą sudaro 35 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją