Dėl papildomo svorio, nepatogumų ir stiprių nugaros skausmų 2010 m. ryžtingam žingsniui – krūtų mažinimo operacijai – pasiryžusi S. Halep nuo to laiko įspūdingai pagerino savo žaidimą ir rezultatus. Tai atsispindi ir WTA reitinge, kuriame S. Halep iš 166-os pozicijos šoktelėjo net į 11-tą.

Šio mėnesio pradžioje S. Halep laimėjo baigiamąjį WTA turnyrą Sofijoje, kai finale 2:6, 6:2, 6:2 nugalėjo australę Samanthą Stosur, ir iškovojo jau šeštą titulą 2013 metais.

Ši pergalė ne tik papildė S. Halep kišenes 270 tūkstančių JAV dolerių, bet ir leido jai pakilti į rekordines aukštumas WTA klasifikacijoje – 11 vietą. Nuo dešimtoje pozicijoje esančios danės Carolines Wozniacki ir patekimo į pajėgiausių pasaulio tenisininkių TOP-10-tuką talentingąją rumunę skiria mažiau nei 200 taškų.

Prieš tai S. Halep triumfavo turnyruose Niurnberge (Vokietija), Hertogenboše (Nyderlandai), Budapešte (Vengrija), Niu Hevene (JAV) ir Maskvoje (Rusija).

„Kiti metai bus sunkūs, nes man reikės apginti daug taškų. Tačiau aš neturiu jokių konkrečių planų. Tiesiog noriu mėgautis savo buvimu WTA ture ir džiaugtis kiekviena akimirka, praleista teniso kortuose“, – tikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)