Dvejetų varžybų aštuntfinalyje antras pagal skirstymą J. Mikulskytės ir Akvilės Paražinskaitės duetas 6:1, 6:0 sutriuškino amerikietę Alexandrą Sabę poroje su korto šeimininke Jovana Vukovič.

Ketvirtfinalyje lietuvių varžovėmis bus vengrė Bianka Bekefi ir slovėnė Nina Potočnik, 6:1, 6:0 privertusios pasiduoti rusę Jelizavetą Basiną ir japonę Satsuki Takamurą.

Vaikinų dvejetų varžybų aštuntfinalyje Manto Bugailiškio ir Almanto Oželio duetas 6:4, 7:5 nugalėjo serbus Filipą Grbičių bei Dušaną Vukičevičių ir ketvirtfinalyje žais su ispanais Pedro Martinezu Portero bei Jaume Antoniu Munaru Claru, kurie 6:2, 6:1 įveikė britą Peterį Ashley poroje su Marko Osmakčičiumi iš Šveicarijos.

Tado Babelio ir ukrainiečio Vadimo Ursu duetas aštuntfinalyje 6:7 (5:7), 2:6 pralaimėjo favoritams ispanams Alberto Barroso Camposui bei Ferranui Calvo Emanui ir pasitraukė iš tolesnės kovos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)