29 metų italų tenisininkė aukščiausiai karjeroje buvo pakilusi iki 26 vietos 2018 metų spalį, o tais pačiais metais buvo prasibrovusi ir į Vimbldono turnyro ketvirtfinalį.

Neseniai sportininkė sulaukė nemažai dėmesio, kai socialiniuose tinkluose paviešino keletą nuotraukų su seksualiais apatiniais.

Per 330 tūkst. sekėjų „Instagram“ turinti C. Giorgi neabejotinai pritrauks dar daugiau gerbėjų – jos bravūra sulaukė dešimčių tūkstančių komentatorių susižavėjimo.

Tiesa, ne visi buvo patenkinti ir netgi priekaištavo jai: „Nagi, esi išties nuostabi, tačiau ar išties reikia demonstruoti savo kūną viešai, kad pastiprintum savo savivertę?“

Kitas atsakas buvo kategoriškesnis: „Nuo teniso žaidėjos iki porno aktorės“.

Nepaisant kelių piktų reakcijų, dauguma C. Giorgi apipylė komplimentais.

Italė nėra pirmoji tenisininkė, paviešinusi savo nuotraukas su apatiniais. Teniso žvaigždė Caroline Wozniacki žurnalui „Sports Illustrated“ fotografavosi paplūdimyje tik su kūno dažais.

Seksualių nuotraukų pasiūlė ir 20 kartų Didžiojo kirčio turnyrų nugalėtojas Rafaelis Nadalis, pozavęs su Tommy Hilfigerio ženklo apatiniais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)