Tai paaiškėjo Vilniuje ištraukus „Vilnius Open by kevin.“ burtus. R. Berankio ir A. Sabaliausko akistata įvyks antradienį.

Vilius Gaubas (ATP-715) turnyro debiute susitiks su prancūzu Antoine'u Escoffier (ATP-211), o Edas Butvilas (ATP-1587) kovos prieš šveicarą Johaną Nikles (ATP-344). Įdomu, kad sėkmės atveju antrame turnyro rate lietuviai žaistų tarpusavyje.

Pirmoji turnyro raketė čekas Tomašas Machač (ATP-108) žais su norvegu Viktoru Durasovičiumi (ATP-354), o latvis Ernests Gulbis (ATP-300) – su neseniai per Daviso taurės varžybas Lietuvoje viešėjusiu vengru Mate'u Valkuszu (ATP-250).

Atrankos varžybose Pijui Vaitiekūnui (ATP-1802) pirmojo rato dvikovoje teks susikauti su marokiečiu Elliotu Benchetritu (ATP-400), Juliaus Tverijono laukia dvikova su čeku Davidu Poljaku (ATP-421), o Tomas Vaišė kausis su antrąją atrankos turnyro rakete Turkijos tenisininku Cemu Ilkeliu (ATP-362).

Atrankos turnyro dvikovos prasidės sekmadienį, 10.30 val. P. Vaitiekūnas centriniame „SEB arenos“ korte žais trečiąjį dienos mačą, o po jo į kortus žengs T. Vaišė ir J. Tverijonas.

Dvejetų turnyro pradžioje R. Berankio ir E. Butvilo dueto laukia susitikimas su čeku Zdeneku Kolaru ir Indijos tenisininką Divijų Sharaną. V. Gaubui ir jo treneriui Guillermo Garsia-Lopezui, buvusiai 22-ai pasaulio raketei, teks susikauti su italais Julianu Ocleppo ir Stefano Travaglia.

„Vilnius Open by kevin.“ prizų fondą sudaro 45 730 eurų, o nugalėtojui atiteks 80 ATP reitingo taškų.

Turnyro atrankos varžybos „SEB arenoje“ Vilniuje vyks spalio 16-17 dienomis. Pagrindinis turnyras ten pat startuos spalio 17 dieną, o vienetų finalas bus žaidžiamas spalio 23 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją