Tačiau į 127-ą ATP reitingo vietą iš 67-os per tris mėnesius nusiritęs lietuvis nesėdi sudėjęs rankų - jo treneris iš Argentinos Gabrielis Markusas atskleidė, kad šią savaitę R. Berankis treniravosi ne tik su jau gerai jam pažįstamu šveicaru Rogeriu Federeriu (ATP-5), bet ir pirma pasaulio rakete serbu Novaku Djokovičiumi.

„Baigėme treniruotę su Djokovičiumi. Tai buvo vienas malonumas!!“, - džiugiai savo „Twitter“ paskyroje informavo G. Markusas.

„O dabar treniruojamės su Federeriu“, - po poros dienų parašė specialistas.

Nors R. Berankis neįveikė net pirmo Sinsinatyje (JAV) vykstančio ATP „World Tour 1000 Masters“ turnyro „Western & Southern Open“ atrankos varžybų rato, jis liko šiame Ohajo valstijos mieste ir ruošiasi naujiems iššūkiams.

Artimiausias jų - jau šį sekmadienį taip pat JAV startuosiančios „ATP World Tour 250“ varžybos „Winston-Salem Open“, o dar po savaitės - ir paskutinis šiais metais prestižinis „Grand Slam“ serijos turnyras „US Open“.

Novakas Djokovičius
Novakas Djokovičius

Rogeris Federeris

Beje, tiek N. Djokovičius, tiek R. Federeris jau iškopė į turnyro Sinsinatyje ketvirtfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)