Gerokai po vidurnakčio vietos laiku pasibaigusi dvikova truko 4 val. 12 min.

„Man tai labai jautri akimirka. Novakas yra vienas geriausių žaidėjų istorijoje ir norint jį nugalėti, turi žaisti geriausią savo žaidimą nuo pirmojo iki paskutinio taško“, – kalbėjo R. Nadalis.

Ispanas pusfinalyje penktadienį susigrums su Vokietijos atstovu Aleksandru Zverevu.

Per 59-ias tarpusavio dvikovas R. Nadalis pergalėmis priartėjo prie N. Džokovičiaus santykiu 29:30. Ispanas revanšavosi už pralaimėjimą pernai „French Open“ pusfinalyje.

„Nadalis pademonstravo, kodėl jis vadinamas didžiu čempionu. Jokios abejonės – jis nusipelnė pergalės, – kalbėjo N. Džokovičius. – Jis buvo geresnis žaidėjas svarbiais momentais ir jis pradėjo geriau, skirtingai nei aš. Antrame sete žaidžiau geriau, galvojau, kad sugrįžau į kovą, tačiau Rafaelis teniso lygį pakėlė dar aukštesnį lygį.“

R. Nadalis turės galimybę laimėti savo 22-ąjį Didžiojo kirčio turnyrą ir atsiplėšti nuo artimiausių varžovų. N. Džokovičius ir Rogeris Federeris yra laimėję po 20 Didžiojo kirčio turnyrų trofėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją